Ravintoterapia

Joskus kehon ongelmat eivät ratkea ennen kuin tarkastelemme polttoaineemme eli ravinnon laatua. Tuki- ja liikuntaelinten toiminnallinen häiriö saattaa purkautua vasta kun painoa on pudotettu tai muuten keholle tarjottu riittävästi työkaluja oikeanlaisen ravitsemuksen keinoin.

Ravintoterapialla voi hoitaa tehokkaasti metabolista oireyhtymää kuten veren kohonneita sokeri- ja rasva-arvoja ja kohonnutta verenpainetta. Erilaiset suoliston häiriötilat kuten ärtyneen suolen oireyhtymä (IBS), ummetus, ripuli, ilmavaivat ja turvotukset saadaan usein kuriin ruokavaliohoidolla. Hoitaminen aloitetaankin vaivasta riippumatta juuri suolistosta.

Ravintoterapialla voidaan myös parantaa vastustuskykyä ja päästä jatkuvasta flunssakierteestä eroon, vaikuttaa ruokayliherkkyyksiin ja allergioihin, sekä parantaa yleistä vireystasoa ja jaksamista. Myös hermotusta ja kivunhallintaa voi tukea oikeanlaisella ruokavaliolla.

Varatessasi aikaa ravintoterapiaan sinua ohjeistetaan laatimaan ruokapäiväkirja, joka analysoidaan ennen ensimmäistä käyntiä. Alkukartoitukseen varataan 75 minuutin ja jatkokäynneille 45 minuutin aika.

Tavoitat Hannan puhelimitse numerosta: 045 690 8522 ja
sähköpostitse: info(a)hannahiltunen.fi