jari.jpg

Jari Lahtinen
Fysioterapeutti, OMT

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 1995 ja OMT-fysioterapeutiksi 2003. olen toiminut koko urani ajan tuki-ja liikuntaelin vaivojen parissa ja pitänyt ammatillista mielenkiintoa yllä lisäkoulutuksilla. Viimeisimpänä suoritin Fascial manipulation level I ja II -koulutukset Steccon menetelmän mukaan. Työni tukena käytän tarvittaessa akupunktiota ja kinesioteippausta. Erityisesti olen kiinnostunut hermopinneoireista, päänsäryistä ja huimausasiakkaista. Toimin yrityksen tuki- ja liikuntaelin-koulutuksen vastaavana. Vapaa-ajallani kokkailen, teen pihatöitä sekä rapsuttelen koiraamme.

tiina_22.jpg

Tiina Lahtinen
Fysioterapeutti, lymfaterapeutti, ratsastusterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 1994 ja Vodder-lymfaterapeutiksi 1997. Työskentelen erityisesti neurologisen kuntoutuksen parissa ja olen käynyt NDT Bobath -perusurssin. Vuodesta 2000 lähtien olen toiminut myös ratsastusterapeuttina. Olen toiminut Mahdollisuus Lapselle ry:ssä poikkeavasti kehittyvien lasten ja nuorten kuntoutuksen ohjaajana (POKE) vuodesta 2003.
Ratsastan useita kertoja viikossa. Pidän myös lukemisesta sekä ystävien kanssa vietetyistä herkutteluhetkistä.

sirpa.jpg

Sirpa Sahlakari
Fysioterapeutti, lymfaterapeutti

Olen työskennellyt fysioterapeuttina vuodesta 1989 ja lymfaterapeuttina vuodesta 2004. Olen hankkinut runsaasti erilaista lisäkoulutusta vuosien varrella tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiasta, neurologisesta terapiasta ja lymfaterapiasta. Pidän työssäni vaihtelusta, joten hoidan monipuolisesti sekä lymfaterapia-, fysioterapia- sekä neurologisia asiakkaita. Lisäksi vastaan toimistoasioista. Harrastan liikuntaa ja lukemista. Olen kiinnostunut ravinto- ja terveysasioista yleisesti.

heidi_uusi.jpg

Heidi Kylmä
Fysioterapeutti (AMK), OMT-erikoistuva


Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2011 ja olen työskennellyt siitä asti FysioJärvenpäässä pääasiassa tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian parissa. Olen kiinnostunut erityisesti rankaperäisistä paikallisista ja säteilevistä oireista, lonkan, polven ja jalan ongelmista sekä leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta. Käytän hoidossa manuaalisia tekniikoita, esimerkiksi pehmytkudoskäsittelyjä ja nivelten mobilisaatiota, harjoitteluterapiaa sekä ohjausta omatoimiseen harjoitteluun ja liikuntaan.
Pyrin kehittämään omaa osaamistani koko ajan erilaisilla lisäkoulutuksilla. Tammikuussa 2018 aloitin työn ohessa 2,5 vuoden erikoistumisopinnot OMT-terapeutiksi (ortopedinen manuaalinen terapia). Jatkuvan kehittymisen ja uuden oppimisen ohessa työssäni parasta on ihmisten kohtaaminen, ja mahdollisuus hyödyntää osaamistani heidän hyvinvointinsa edistämiseen.

mira.jpg

Mira Qvick
Fysioterapeutti NDT/Bobath -terapeutti

 

hanna_hiltunen_3.jpg

Hanna Varjonen
Diplomiravintoneuvoja, bio- ja elintarviketekniikan insinööri (AMK)

Olen 2015 valmistunut diplomiravintoneuvoja. Koulutukseni pohjautuu funktionaaliseen lääketieteeseen, jossa painopiste on terveydellisen ongelman syyn etsimisessä pelkkien oireiden hoitamisen sijaan. Kiinnostuin ravintoterapiasta, kun huomasin ravinnon vaikutukset synnynnäiseen sairauteeni ja päivittäiseen jaksamiseeni. Minua kiinnostaa erityisesti suoliston kunnon merkitys sairauksien puhkeamisessa sekä stressin vaikutukset elimistössä. Työskentelytapani on kokonaisvaltainen ja teen mielelläni työtä muiden kehon ammattilaisten kanssa. Toimin aiemmin elintarviketurvallisuuden valvontatehtävissä. Harrastan pienten lasteni kanssa puuhastelua, hevosia ja järjestötoimintaa.

amanda_pysty.jpg

Amanda


Amanda on 23-vuotias vuonohevonen. Rauhallinen ja kokenut hevonen on luotettava terapiaratsu niin maastossa kuin kentälläkin. Amanda asuu Lammaskallion tallilla.